Студентам УжНУ пропонують узяти участь у проекті Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» та виграти річну стипендію

Студентам УжНУ пропонують узяти участь у проекті Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» та виграти річну стипендію
Долучитися можуть студенти ІІІ–VI курсів денної форми навчання різних спеціальностей, заявки приймають до 30 листопада

 

Нагода реалізувати власний проект, налагодити корисні зв’язки, обмінятися досвідом та інформацією з талановитими студентами зі всієї країни, а на додачу виграти річну стипендію від Фонду Віктора Пінчука – випала студентам УжНУ. 6 листопада з молоддю університету зустрівся представник проекту «Завтра.UA», його стипендіат Віталій Чорненький.

Пан Віталій розповів студентам про суть і мету програми, а також про її переваги. Передусім учасники мають подати власне наукове дослідження з вирішення певної проблеми (перелік напрямів тут), яке буде представлено на розгляд фаховим експертам.

«Освітній проект «Завтра.UA» шукає молодих лідерів, людей із особистісним і науковим потенціалом, тих, хто не хоче сидіти на місці, а діяти. Наразі небагато представників УжНУ беруть участь у проекті, але знаємо, що тут є чимало розумних, креативних студентів. Участь у проекті дала б можливість фахово зростати, налагоджувати корисні контакти для дальшого розвитку», – пояснює Віталій Чорненький.

До участі в проекті можуть долучитися студенти 3–6 курсів денної форми навчання різних спеціальностей. Подати заявки можна до 30 листопада. Ознайомитися з умовами конкурсу та подати заявку можна за посиланням.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ
Фото Віталія Чорненького

 

07 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів