Стражі кордонів Закарпаття вражені збільшенням затриманих нелегалів

Стражі кордонів Закарпаття вражені збільшенням затриманих нелегалів
Закарпатським прикордонникам потрібне посилення резервів у зв'язку із значним збільшенням потоку нелегальних мігрантів.

 

Відтак, на Закарпаття зі Львова прибуло підсилення для охорони кордону. Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на прес-секретаря Чопського прикордонного загону Олену Трачук.

"На Закарпаття із загону резервів голови служби із Києва та командувача ЗхРУ зі Львова по кордону прибуло підсилення – понад 100 людей особового складу, службові собаки та понад 30 одиниць техніки. Посилення резервів прикордонникам потрібне у зв'язку із значним збільшенням потоку нелегальної міграції на Закарпатті – на 80% у порівнянні із минулим роком", – пояснила Трачук.

Окрім того речниця прикордонників зазначила, що у Чопському загоні вражені ростом кількості нелегальних мігрантів.

"Якщо у минулому році у період із літа по осінь ми затримали 161 особу, то в цьому році за цей же період – 289 осіб. Цьогорічна тенденція – мігрантів переправляють за кордон великим групами, по 12-25 осіб. Затримують їх також сусіди – угорці та словаки", – розповіла Трачук.

Сьогодні, 14 листопада, о 12:00 відбулося спільне шикування службовців, що прибули для підсилення закарпатського кордону. Вони заступили для спільного несення служби на кордоні у межах заходів із посилення охорони держкордону України.

 

14 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів