Конкурс «Студентська осінь – 2017» продовжив святкування тижня студента в УжНУ

Конкурс «Студентська осінь – 2017» продовжив святкування тижня студента в УжНУ
В Ужгородському національному університеті триває святкування Міжнародного дня студента, який не обмежився одним днем, а триватиме цілий тиждень. Спершу студенти боролися за звання «найрозумнішого» на загальноуніверситетській інтелектуальній грі «Брейн-ринг», який відбувся 13 листопада. Почесну перемогу здобула команда факультету суспільних наук.

 

Наступного ж дня відбувся конкурс «Студентська осінь – 2017», у якому взяли участь команди з чотирнадцяти факультетів вишу та природничо-гуманітарного коледжу УжНУ. Креативність і таланти студентів оцінювало поважне журі у складі директора СЦД «Ювентус» Мар’яни Баран, голови Закарпатської ліги КВК Сергія Денисенка,  найкращого ведучого Ужгородського національного університету Івана Граба та завідувача відділу народної творчості та аматорського мистецтва Обласного організаційно-методичного центру культури Ольги Толвай.

Підтримати студентів прийшов і проректор УжНУ Ігор Король: «Мені дуже приємно, що нині триває святковий тиждень - Тиждень студента. І, якщо у світі відзначають тільки один день - Міжнародний день студента, сімнадцятого листопада, то ми це свято намагалися максимально розширити для повноцінного задоволення. Дуже приємно бачити настрій студентів, які сьогодні тут зібралися, як серед учасників, так і серед глядачів. Бажаю усім командам успіху, але, найголовніше, чудово проведіть вечір».

Розпочали конкурс традиційно – відеопрезентацією  факультетів. Команди демонстрували свої відеоролики, як з традиційного погляду – відеовізитівка факультету, так і з додаванням креативу та гумору. Найбільш цікавими для глядачів були відео факультету іноземної філології та медичного факультету. Останній, варто зазначити, зумів продемонструвати один день із життя студента-медика,та зробив глядача «інсайдером» життя на медфаці.

Опісля, на глядачів очікували виступи в категорії «оригінальний номер», який розпочали студенти факультету здоров’я та фізичного виховання Дмитро Рацин та Дмитро Антошин, які виконали фрістайл із футбольними м’ячами. Чимало студентів цього вечора обрали для себе гумористичний напрям та виступали у складі команд КВК. Так, глядачам запам’яталися студенти юридичного факультету, команда КВК «Без мандата», та команда стоматологічного факультету, які без зусиль змусили глядачів сміятися та аплодувати. Однак, окрім гумористичних виступів, зі сцени демонстрували музичні таланти, зокрема студентка факультету міжнародних економічних відносин тішила суддів та глядачів грою на скрипці.

Варто зауважити, що загальне оголошення результатів відбудеться по завершенню другого дня конкурсу, який відбудеться 16 листопада та продемонструє також вокальні та танцювальні здібності студентського товариства вишу. А в перерві між конкурсами, у середу 15 листопада, відбудеться змагання з футболу між командами гуртожитків. Тиждень студента триває – далі буде!

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

15 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів