Корону найкрасивішої дівчини матфаку УжНУ одягнула Ярослава Матійчак

Корону найкрасивішої дівчини матфаку УжНУ одягнула Ярослава Матійчак
Співи, танці, діодне шоу та навіть магія, а ще дев’ятеро юних красунь, що змагаються за звання Міс факультету, – так у середу у СЦД "Ювентус" студенти математичного факультету відзначали День першокурсника.

 

Декан факультету Михайло Повідайчик побажав молоді поєднувати веселе студентське життя зі здобуттям знань та повідомив, що наступного дня першої пари у математиків не буде, а проректор Ігор Король, привітавши зі святом, відпустив студентів із другої пари. До вітань долучилися й заступники декана Мирослава Герич та Павло Мулеса. «Хай ваші знання прямують до нескінченності, кількість відвідувань була нескінченно малою величиною, а враження від навчання були тільки монотонно зростаючою функцією», – сказала Мирослава Сергіївна.

Під час концерту

Відтак присутніх радували вокальними та інструментальними номерами університетські таланти, вихованці танцювальної студії «Перлинка» подарували глядачам танець. Веселощів святу додавали не лише виступи команд КВН, а й конкурс із залом: потрібно було сказати фразу «Я люблю матфаааааак» якомога довше. Переможець висловлював свою любов до факультету впродовж більш як 30 секунд… лежачи на сцені.

Ярослава Матійчак

Діодним шоу глядачів дивувала Беата Чабіна, а фокусник Cardini відправив глядачів у світ ілюзій та магії.

Звісно ж, головна інтрига вечора полягала у тому, кому ж дістанеться корона міс математичного факультету 2017. Дівчата порадували присутніх кількома виходами: «Представлення», «Діловий», «Танцювальний» та «Вечірній».

Не обійшлося і без улюбленого конкурсу – інтелектуального. Дівчата ділилися міркуваннями щодо того, кого слід вважати красивими, що радує їхній погляд, на що б витратили мільйон доларів. Друга частина інтелектуального конкурсу складалася із математичних питань (дівчат навіть просили сформулювати теорему Піфагора).

За результатами голосування журі, віце-міс факультету стала Ірина Устяк, а корону першої красуні одягнула Ярослава Матійчак.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ

 

17 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. фізик 2017-11-17 / 20:45:36

    математички найсексуальні.