Дорожні "викрутаси" закарпатських водіїв "під шафе"

Дорожні "викрутаси" закарпатських водіїв "під шафе"
Минулої доби працівники поліції Закарпаття двічі зафіксували виконання неадекватними водіями небезпечних маневрів на дорогах у Виноградівському та Хустському районах.

 

Учора ввечері в селі Черна Виноградівського району наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль марки «Mercedes Sprіntеr», який робив незрозумілі й небезпечні маневри на дорозі. За кермом перебував нетверезий місцевий житель, який не мав водійського посвідчення. Водія доставили в лікарню, де виявили в  нього 0,6 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

В селищі Вишково Хустського району працівники поліції зупинили вночі автомобіль «ВАЗ-21099», який виконував незрозумілі маневри під час руху. На машині також був брудний номерний знак, на якому ще й була захисна сітка, що вважається порушенням ПДР. За кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння молодий житель сусіднього села Ракош. Машину він взяв покататися від свого брата. Проходити медосвідчення п’яний чоловік відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до   суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів