У Великому Березному зареєстрували 2472 заяви про вчинення кримінальних правопорушень

У Великому Березному зареєстрували 2472 заяви про вчинення кримінальних правопорушень
Зі звітом в районной раді виступив нещодавно призначений начальник Великоберезнянського відділення поліції майор Василь Вурста.

 

Нещодавно призначений очільник Великоберезнянського відділення поліції майор Василь Вурста звітував на засіданні Великоберезнянської районної ради представникам влади та громадськості краю про криміногенну  ситуацію та роботу очолюваного ним поліцейського колективу.

Як розповів Василь Іванович, упродовж 10 місяців у журналі Єдиного обліку поліції Великого Березного зареєстровано 2472 заяви та повідомлення про вчинення кримінальних правопорушень.  Це на 125 більше за аналогічний період минулого року.

З цих заяв і повідомлень громадян 391 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальні провадження. Слідчі розслідували 209 кримінальних правопорушень (проти 187 торік). Зокрема, побільшало в районі тяжких злочинів  (76 проти 49). Водночас побільшало й осіб, яким повідомлено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень (72 проти 63).

Більше справ направлено до суду з обвинувальним актом (155 проти 90).

Поліція Великоберезнянського району розкрила всі 3 скоєні навмисні вбивства, 2 тяжкі тілесні ушкодження зі смертельними наслідками, 2 грабежі. Закінчено досудове розслідування по 13 із 15 зареєстрованих в районі шахрайств.

Як зазначив Василь Вурста, однією з найбільших проблем у краї залишаються крадіжки, які складають половину з усіх зареєстрованих злочинів. При цьому самих крадіжок на Великоберезнянщині цьогоріч поменшало (69 зареєстрованих проти 76 торік). По 30 крадіжках досудове розслідування вже завершено, по решті – ще триває.  Останнім часом у районі побільшало крадіжок із транспортних засобів і телефонних комунікацій.

Посилила поліція й боротьбу з незаконним обігом зброї (розкрито 7 злочинів проти 3). Виявлено 5 злочинів, повязаних із незаконним обігом наркотиків.

Поменшало на Великоберезнянщині злочинів, скоєних неповнолітніми (5 проти 8 торік).  

Як зазначив керівник поліції району, серед основних проблемних питань в роботі очолюваного ним колективу  залишається боротьба з нелегальною міграцією та незаконними рубками лісу, виявлення правопорушень в сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів