Ужгородський міський голова Богдан Андріїв подякував військовим за захист України

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв подякував військовим за захист України
Сьогодні із Днем Збройних сил України - 26-ю річницею створення - вітали військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку.

 

За словами начальника зонального відділу полковник Федора Міцеля, військові зонального відділу періодично виконують свій обов'язок у зоні АТО, і виконують його сумлінно. Ось і цими днями чергова група вирушить на схід України.

Тому сьогодні не тільки вітали із святом, а й молилися за здоров’я воїнів, їх щасливе повернення додому, а також за мир у державі.

Із вітальними словами до бійців звернувся і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, подякував військовим за сумлінне несення служби та захист нашої держави.

Грамотами Ужгородської міської ради за сумлінне виконання завдань у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей, з нагоди 26-ї річниці Збройних сил України нагородили сержанта Богдана Братасюка, молодшого сержанта Олександра Бойка, прапорщика Сергія Лиса, старшого сержанта Мирослава Повхана, старшого лейтенанта Івана Рижкевича.

Особовий склад Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку також був відзначений грамотами, подяками Головного управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, Західного територіального управління Військової служби правопорядку у ЗСУ. Кільком військовослужбовцям вручили нагрудні знаки "Учасник АТО" - відзнаку начальника Генерального штабу Збройних сил України, якою нагороджуються військові, котрі брали безпосередню участь у бойових зіткненнях в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Передали грамоти і від Мукачівського прикордонного загону.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

05 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів