Реформу вторинної ланки медицини обговорять в Ужгороді

Реформу вторинної ланки медицини обговорять в Ужгороді
У стінах Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака .

 

Завтра, 7 грудня, під час  Всеукраїнського туру “ЗміниТИ” журналісти Закарпаття матимуть можливість поставити запитання щодо медичної реформи експерту та представнику МОЗ.

Верховна Рада дала старт медреформі. Ухваливши законопроект 6327, Парламент уможливив початок змін уже на початку 2018 року. Проте і досі є питання, а також трапляється багато неправдивої інформації про те, що чекає лікарів та пацієнтів із впровадженням медичної реформи. Тож запрошуємо представників ЗМІ прийти і отримати відповіді з перших рук.

 У  рамках Всеукраїнського туру “ЗміниТИ” громади Закарпаття візьмуть участь у напрацюванні рішень у медичній, освітянській та політичній реформах. Зокрема, обговорять, що передбачає реформа спеціалізованої та високоспеціалізованої медичної допомоги та які найбільш ефективні шляхи її втілення.

В обговоренні візьмуть участь Олександр Ябчанка, експерт з медичної реформи Реанімаційного Пакету Реформ, та Ігор Солонецький, начальник Управління ліцензування та якості медичної допомоги Міністерства охорони здоров’я.

7 грудня 13:00-15:00

в актовій залі Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака

(вул. Перемоги, 22).

відбудеться публічна консультація з питань реформи вторинної ланки медицини

(на якій можуть бути присутні журналісти)

 Після закінчення публічної консультації для представників ЗМІ буде проведений брифінг за участю експертів та представників міністерств.

 

06 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів