Про реєстрацію шлюбу та інші послуги Ужгородського міськвідділу ДРАЦС в online-режимі

Про реєстрацію шлюбу та інші послуги Ужгородського міськвідділу ДРАЦС в online-режимі
Для прикладу, можна навіть обрати час, в якій ви хочете провести шлюбну церемонію, та оплатити цю послугу банківською карткою. І все це сидячи в себе вдома за комп'ютером.

 

На  спеціально створеному веб-порталі за посиланням http://dracs.minjust.gov.ua мешканці міста Ужгород  Закарпатської  області можуть подати заяви про державну реєстрацію актів цивільного стану , а саме про  шлюб, зміну імені,  народження, розірвання шлюбу ,смерті та записатися на консультацію до фахівця.. Для цього достатньо зареєструватися на сайті та вказати, яка саме послуга вас цікавить.

Для прикладу, тут можна обрати час, в якій ви хочете провести шлюбну церемонію, та оплатити цю послугу банківською карткою. І все це сидячи в себе вдома за комп'ютером.

При цьому не варто боятися, що когось одружать чи розведуть без його відома. На сайті ви бронюєте час для візиту та оплачуєте послуги, а сам процес відбувається виключно за вашої присутності.

Більше того, відтепер консультацію реєстратора можна отримати он-лайн.

Портал також містить кнопку "Первинна реєстрація", яка дозволяє зареєструвати користувача, щоб увійти у відповідний кабінет користувача, за допомогою якого можна сформувати необхідні звернення до органів РАЦС.

У разі направлення електронної заяви або звернення щодо державної реєстрації шлюбу користувачу необхідно не пізніше трьох робочих днів після отримання повідомлення про результати її розгляду звернутись особисто до відділу державної реєстрації актів цивільного стану для підписання заяви, сформованої на підставі звернення.

 

12 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів