Мукачівські "зелені кашкети" провели практичні заняття зі студентами УжНУ

Мукачівські "зелені кашкети" провели практичні заняття зі студентами УжНУ
Сьогодні прикордонники Мукачівського загону провели практичні заняття зі студентами кафедри військової підготовки Ужгородського національного університету по темі «Порядок обладнання та утримання паркових приміщень».

 

У ході занять юнаки та дівчата мали змогу ознайомитись з основними правилами зберігання військової техніки, підготовки цієї техніки до виходу  з парку, а також з порядком проведення своєчасного і якісного технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів тощо. Прикордонники продемонстрували учням вишу найсучаснішу автомобільну та спеціальну техніку, яку вони в використовують у своїй повсякденній діяльності. Майбутні випускники військової кафедри не приховували свого здивування та захоплення від побаченого, до того ж, багато з них жваво цікавились правилами прийняття на військову службу за контрактом до лав Держприкордонслужби. 

Після проведених занять, в рамках патріотичного виховання молоді, прикордонники запросили студентів відвідати музей та ознайомитись зі славним історичним минулим Мукачівського загону. 

Джерело: Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

 

15 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів