Сесія Закарпатської облради завершила роботу ухваленням важливих звернень до центральних органів влади

Сесія Закарпатської облради завершила роботу ухваленням важливих звернень до центральних органів влади
Під час сьогоднішнього пленарного засідання сесії облради було ухвалено ряд важливих рішень до центральних органів влади щодо значущих для краю питань.

 

Так, крайові парламентарі звернулися до Мініфраструктури з проханням передати деякі вулиці комунальної власності у державну та включити до переліку автодоріг загального користування. Йдеться, зокрема, про автомобільні дороги, що пролягають від дороги державного значення «Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів» вулицею Харківська та вулицею Сігетська до Міжнародного пункту пропуску «Солотвино – Сігету-Мармацієй» на Тячівщині. На цей час дані ділянки належать до доріг комунальної власності, які перебувають у віданні Солотвинської селищної ради.

Окрім того, депутати опікувалися питаннями протипаводкової програми в області та зручностей залізничного сполучення між Закарпаттям та столицею.

Звершилося останнє у 2017-му році пленарне засідання облради урочистим виконанням Гімну України разом із Закарпатським обласним народним академічним хором. Відтак після побажання гарних свят та подальшої плідної роботи обласні обранці залишили сесійну залу.

uzhgorod.net.ua

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів