На фесті "Василля" в Ужгороді оленину можна скуштувати нарівні з самогонкою

На фесті "Василля" в Ужгороді оленину можна скуштувати нарівні з самогонкою
Ужгород продовжує фестивалити. Чого лише не пропонують виробники землякам та туристам.

 

Ковбаса з оленини, яку продають на ярмарку, що протягом чотирьох днів у рамках міжнародного фестивалю «Василля» проходить у столиці Закарпаття, коштує 200 гривень за кілограм. По стільки ж продають і інші. Продавець із Тячівщини каже, що додає в неї свинину.

Звідки в нього оленяче м’ясо, правда, загадка.

Але на фесті оленину можна скуштувати нарівні з самогонкою, яку варять просто неба. Женуть її з вина.

Звісно, такі напої та наїдки є шкідливими для здоров’я і про це варто пам’ятати.

Джерело: Zakarpatpost.net

ЧИТАЙТЕ також

Фестиваль "Василля" в Ужгороді. День третій

 

14 січня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*