Як побудувати прибутковий бізнес на квартирах в Ужгороді: поради від Doba.ua

Як побудувати прибутковий бізнес на квартирах в Ужгороді: поради від Doba.ua
Необхідність задовольняти власні потреби та бажання вимагає фінансових витрат, тому перед кожним з нас рано чи пізно постає питання щодо подальшого розвитку в суспільстві. В такій ситуації бажання працювати на себе наростає, тому ми задумуємося над створенням власного бізнесу.

 

В сучасних економічних умовах знайти свою нішу стає важче, та й підприємницька жилка є не у всіх. З одного боку здається, що виходу немає. З іншого — потрібно поглянути на свої можливості під іншим кутом.

Щоб створити прибутковий бізнес, не треба мати великий капітал. Звісно, він не завадить, а навіть допоможе, але перш за все необхідно уважно придивитись до того, що з активів у вас є наразі. Маєте вантажний автомобіль — починайте займатися перевезеннями; маєте педагогічні здібності — робіть перші кроки у репетиторстві. Однак на нашу думку, є більш вигідний спосіб розпочати власну справу. Це здача квартири в добову оренду.

Припустимо, ви мешкаєте у мальовничому Ужгороді. Варто пам’ятати, що місто має величезний попит серед іноземних та вітчизняних туристів. Відкрийте будь-яку газету, де Ви знайдете величезну кількість оголошень щодо аренди квартир в Ужгороді. Тому якщо у вашій власності є житло, опублікуйте своє оголошення в інтернеті на сайті Doba.ua, щоб мати у розпорядженні великубазу потенційних клієнтів.

Для того, щоб квартирний бізнес приносив стабільний прибуток, необхідно дотримуватися таких рекомендацій:

  1. Приведіть квартиру до ладу. Однак не потрібно робити капітальний ремонт. Приберіть всі зайві та старі речі, помийте підлогу, вікна, меблі.
  2. Чітко та детальноопишіть в оголошенніжитло, яке плануєте здавати в оренду. Це вкрай важливо, тому що потенційні клієнти можуть шукати квартири в конкретному районі, наприклад, хочуть зняти квартиру у Львові, Франківський район.
  3. Будьте мобільними. Клієнти прибувають в місто цілодобово, тому швидкість заселення особливо в нічний час є основним показником при виборі квартири.
  4. Пропонуйте декілька варіантів оренди: на добу, тиждень чи місяць. Це підвищить Ваші шанси серед клієнтів. Так, добова оренда передбачає постійну зміну білизну, прання та прибирання, але з фінансового боку вона значно вигідніша у порівнянні з більш тривалим терміном.
  5. Співпрацюйте лише з перевіреними онлайн-сервісами з розміщення оголошень про добову оренду. Вони вже мають багаторічний досвід роботи, позитивні відгуки та велику базу клієнтів.

Зробіть перший крок, що допоможе розпочати власну прибуткову справу!

 

16 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів