Закарпатський завод Flextronics запускає нову виробничу лінію на 250 робочих місць

Закарпатський завод Flextronics запускає нову виробничу лінію на 250 робочих місць
Відоме сінгапурське підприємство Flextronics створить 250 нових робочих місць на своєму заводі у Мукачеві. Дана новина стала відома під час Дня відкритих дверей, приуроченого до завершення будівництва нової виробничої площадки на Закарпатті.

 

«Реалізуючи проект «Флекстронікс Україна» нам вдалося створити професійну команду спеціалістів із місцевих кадрів, яким під силу виконання замовлень будь-якої складності. Завдяки цьому і було прийнято рішення про розширення виробничих потужностей тут, на Закарпатті», - повідомив під час урочистої частини генеральний директор ТОВ «Флекстронікс ТЗОВ» Міклош Матей.

Слід зазначити, що з самого початку роботи даної компанії в Україні, вони є надійними партнерами служби зайнятості. Лише у 2017 році до Мукачівського міського та районного центрів зайнятості було подано 1208 вакансій, з яких 1142 укомплектовано, що складає 95%.

На даний час на заводі працює більш, ніж 3500 працівників. Підприємство дає можливість розвиватися спеціалістам у різних сферах. Великою перевагою також є гідні умови праці, безкоштовне транспортування, обіди за пільговими цінами, система бонусів у оплаті праці для працівників виробництва. На нових виробничих площах буде розміщено виробництво по литтю пластмас, що дасть змогу створити додаткові робочі місця.

Довідково: 

Завод Flextronics у місті Мукачево Закарпатської області був збудований у 2007 році. Підприємство співпрацює з місцевими освітніми закладами для максимальної підготовки професійних робітників, але запрошуються на роботу не лише кваліфіковані спеціалісти, а й ті, хто не має технічної освіти.

Завод оснащений інноваційним обладнання і виготовляє оснащення для автоматів, споживчої електроніки, медичного, телевізійного, медійного обладнання тощо.

Джерело: Закарпатська обласна служба зайнятості

 

20 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів