Ігор Харьковщенко уже офіційно головний тренер ФК «Минай»

Ігор Харьковщенко уже офіційно головний тренер ФК «Минай»
У стані футбольного клубу з Ужгородщини ФК «Минай» відбулися зміни на тренерському містку. Нещодавно замість було оголошено, що клуб припиняє співпрацю з тренером Миколою Гібалюком, замість нього команду тренуватиме Ігор Харьковщенко. Вже з вівторка на сайті ФК «Минай» було офіційно підтверджено, що І.Харьковщенко тренуватиме минайську команду.

 

Новий наставник команди досвідчений 51-річний футбольний спеціаліст з великим досвідом роботи у професійних командах.

Цього тижня він вже приступив до своєї роботи. Його вже представили команді, де він познайомився з колективом та озвучив задачі, які стоять перед ФК «Минай». Харьковщенко – вихованець одеського футболу. Він добре знайомий закарпатським вболівальникам, адже працював у штабі головного наставника ужгородської «Говерли» В’ячеслава Грозного з 2013-по 2016-ий. І. Харьковщенко будучи гравцем (захисником), немало пограв в українських командах («Дніпро», «Верес», «Буковина» та інші), а також за кордоном – у Болгарії, Росії та Молдові.

Свою тренерську кар’єру розпочав у 2002-ому році. Працював помічником тренера у таких відомих командах як київський «Арсенал» та запорізький «Металург». Є досвід роботи і за кордоном – разом з В. Грозним працював у титулованому «Левскі» (Болгарія), грозненському «Тереку» (Росія) та «Тоболі» (Казахстан). Самостійну кар’єру головного тренера розпочав у команді «Сахалін» (Южно-Сахалінськ), який виступав у «Східній» зоні Другої ліги чемпіонату Росії. Останнє його місце роботи – молодіжна команда ФК «Балкани» (Одеська область), яка виступає у Першій лізі чемпіонату України.

І. Харьковщенко зазначив, що ФК «Минай» буде боротися за найвищі місця. «Третє місце в групі аматорського чемпіонату України для команди з таким складом – не показник, - заявив він.  – В другому колі ми маємо виходити з групи – це одна з основних задач». Головний менеджер ФК «Минай» Артем Письменний повідомив, що підготовка команди до сезону уже розпочалася і тренування вже проходять. Вже наступного місяця «минайці» візьмуть участь у Зимовій першості області, виступатимуть також у Кубку Закарпатської області. Є у планах і підготовка до участі в Другій лізі Чемпіонату України.

 

24 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів