На Перечинщині зустрілися ветерани органів внутрішніх справ Закарпаття

На Перечинщині зустрілися ветерани органів внутрішніх справ Закарпаття
Сьогодні, 16 лютого, на базі Перечинського відділення поліції відбулося засідання Ради Закарпатського обласного підрозділу Асоціації ветеранів МВС України.

 

На базі Перечинського віділення поліції відбулося засідання обласної ветеранської організації органів внутрішніх справ Закарпаття.

Два десятки гостей – керівників первинних ветеранських організацій вітав начальник Перечинської поліції підполковник Віктор Томаш. Очільник відділення розповів про криміногенну ситуацію в районі, роботу поліції з розкриття найбільш резонансних злочинів.

Зі звітом про роботу Перечинської ветеранської організації виступив її багаторічний керівник Михайло Лакатош. Він наголосив, що нині організація налічує півтори сотні ветеранів і пенсіонерів ОВС.

Далі досвідом роботи з колегами поділилися очільник Мукачівської районної організації ветеранів ОВС Іван Котубей, його берегівський колега Іван Паук, голови ветеранських організацій Ужгорода - Юрій Гродюк та ветеранів-інтернаціоналістів – Зіновій Розлуцький.

Голова обласної Ради ветеранів ОВС Віктор Отовчиць і його заступник Іван Пранничук розповіли про пророблену торік ветеранською організацією роботу. А завідувач сектору з питань пенсійного забезпечення ГУНП області Людмила Литвинчук розповіла про новації пенсійного забезпечення пенсіонерів і ветеранів ОВС.

З інформацією про медичне забезпечення пенсіонерів і ветеранів ОВС виступив лікар ДУ ТМО МВС України в Закарпатській області Володимир Ердек.

Підсумовуючи засідання, голова обласної ветеранської організації Віктор Отовчиць висловив подяку керівництву Закарпатської поліції, зокрема її очільнику полковнику Роману Стефанишину, за підтримку пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів