Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із сім’ями захисників-ужгородців, які загинули

Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із сім’ями захисників-ужгородців, які загинули
Міський голова Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із сім’ями захисників-ужгородців, які загинули в боротьбі з російськими окупантами – як із 2014 року, так і після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року.

 

Подякував родинам Героїв за подвиг їхніх чоловіків і батьків, які віддали найцінніше – життя – за незалежність України. Зазначив, що боротьба триває як на фронті, так і в тилу, і саме завдяки єдності неодмінно буде перемога.

«Усі ми розуміємо, кому завдячуємо за можливість тут, у тилу, жити відносно спокійним життям, працювати, навчатись. Важко знайти слова, щоб утішити вас, бо неможливо загоїти біль від втрати найдорожчих людей. Однак хочу, щоб ви знали: ми шануємо наших захисників і завжди підтримуватимемо їхні родини», – сказав міський голова.

Відзначив, що із 2023 року діятиме міська цільова Програма підтримки сімей загиблих/померлих захисників України. Нею, зокрема, передбачать і 2500 гривень щомісячної допомоги як доповнення до пенсії законним представникам дітей, допомогу на покриття витрат за житлово-комунальні послуги, одноразову допомогу до Дня захисників і захисниць тощо. Документ завтра розглядатимуть на сесії міської ради, міський голова впевнений, що депутати підтримають цю програму. Богдан Євстафійович привітав усіх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав здоров’я, миру.

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян також звернувся до сімей захисників, наголосив, що депутатський корпус завжди підтримуватиме всі програми та ініціативи, які спрямовані на допомогу родинам військовослужбовців. Окрім подарунків від Ужгородської міської ради до прийдешніх свят для дітей і жінок, передали і презенти та дитячий одяг від благодійників. Подарунки також передадуть родинам, які не змогли прийти на зустріч.

Ужгородська міська рада

 

 

21 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів