Центр польської освіти UP-STUDY розповів про вищу освіту в Польщі для українців

Центр польської освіти UP-STUDY розповів про вищу освіту в Польщі для українців
Фахівці з Центру польської освіти UP-STUDY підготували для абітурієнтів з України ряд рекомендацій, які допоможуть вступити до польських вишів. Доступність програм вищих навчальних закладів Польщі з кожним роком приваблює все більше українських студентів.

 

Переваги навчання в Польщі

Вища освіта в Польщі для українців стала ближчою після скасування віз. Навчання в місцевих ВНЗ має низку переваг, яких поки не має більшість університетів та інших вишів в Україні.

Головна преференція для студентів — отримання диплома європейського зразку і спеціальності, затребуваною в Євросоюзі. Це дає випускникам можливість жити і працювати в багатьох країнах світу та відкриває перспективи швидкого кар'єрного росту.

Польська система освіти розрахована на велику кількість практичних занять і відрізняється високим рівнем навичок і знань. Технології та інноваційні методики дозволяють студентам зосереджуватися на предметах, які стануть у нагоді після закінчення ВНЗ.

Освіта доступна у фінансовому відношенні. Побутові витрати в Польщі не дуже відрізняються від українських, а багато студентів отримують стипендії.

Освіта за кордоном — чудова можливість вивчити один або кілька іноземних мов. Учні більшу частину часу перебувають в іншому мовному середовищі. Це дозволяє швидше засвоювати розмовну мову та іноземні мови в принципі.

Польські університети пропонують чудові побутові умови. Тут приділяється багато уваги створенню комфортного середовища не тільки для навчання, але й для життя і відпочинку.

Що пропонує UP-STUDY

Центр польської освіти гарантує всім, хто хоче вчитися в Польщі, відсутність проблем під час вступу. Відділи підтримки компанії знаходяться не тільки в Україні, але і в Польщі. До послуг абітурієнтів представництва у Варшаві, Вроцлаві та Любліні. Фахівці центру сприяють учням протягом усього навчання.

На сайті компанії представлені контакти 28 українських представництв. Тут можна заповнити анкету студента. Вона є підставою для подальшої співпраці, дає можливість більше дізнатися про польські виші та спеціальності, дозволяє записатися на освітній тур до Польщі і на місці вибрати вподобаний навчальний заклад.

У розділах офіційного сайту можна ознайомитися з пропозиціями університетів Польщі та вивчити умови вступу. Тут же докладно описані акції, які дозволяють не лише вступити до вишу без проблем, але й заощадити при цьому.

У рубриці «Відгуки» користувачі можуть ознайомитися з думкою студентів, які скористалися послугами UP-STUDY. Центр офіційно представляє польські університети в Україні, уповноважений виступати в ролі приймальної комісії і має право першочергового зарахування студентів до вищих навчальних закладів.

Контакти:

Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 22 (1 поверх)

(колишня вул. Воровського, поряд із телеканалом «Інтер». 7 хв від станцій метро «Університет», «Вокзальна»)

+38 (050) 722-7777

+38 (097) 744-7777

+38 (044) 484-3000 (прийом дзвінків: 10:00-18:00, з понеділка по п'ятницю)

[email protected]

 

28 лютого 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів