Мукачівець викрав з гаража музичну апаратуру на суму 115 тисяч гривень

Мукачівець викрав з гаража музичну апаратуру на суму 115 тисяч гривень
Працівники кримінальної поліції впродовж доби розкрили крадіжку музичної апаратури на суму 115 тисяч гривень. Крадену техніку вилучено. За фактом таємного викрадення чужого майна відкрито кримінальне провадження.

 

До поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення про крадіжку музичної апаратури з гаражу по вул. Щепкіна. На місці події працівники поліції встановили, що невідомі пошкодивши навісний замок, проникли в середину, звідки викрали акустичну систему та світлове обладнання. Потерпілі оцінили викрадену техніку у 115 тисяч гривень.

Мукачівські правоохоронці провівши ряд оперативно- розшукових заходів того ж дня встановили особу причетного до цієї крадіжки. Ним виявився 30-річний мешканець Мукачева.

Крадену техніку поліція вилучила. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана з проникненням у приміщення. Наразі призначено товарознавчі експертизи, за результатами яких буде вирішуватись питання щодо повідомлення фігуранту справи підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів