Два однолітки поважного віку побилися так, що одного з них знайшли мертвим

Два однолітки поважного віку побилися так, що одного з них знайшли мертвим
З численними ножовими пораненнями.

 

Вчора, 18 квітня, близько 23:00, поліцейські Іршавського відділення поліції отримали повідомлення про те, що в селі Осій відбувається бійка між двома односельцями.

За вказаною адресою по вулиці Шевченка виїхали спеціалісти слідчо-оперативної групи. На подвір’ї поліцейські виявили тіло  53-річного чоловіка, закидане глиняними блоками.

Підозра у скоєнні злочину впала на сусіда потерпілого, який і був учасником сварки. 53-літнього сусіда затримали в порядку статті 208 КПК України. Під час затримання у чоловіка вилучили одяг зі слідами крові.

Підозрюваний зізнався, що близько 22:00 години він прийшов до свого односельця в гості. Між ними виникла сварка на побутовому ґрунті. У ході конфлікту підозрюваний наніс опоненту ножові поранення. Від отриманих травм чоловік помер.

Мешканця села Осій помістили в ізолятор тимчасового тримання під вартою у Виноградові. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Слідство у справі триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів