Представники Апеляційного суду Закарпаття взяли участь у київському практикумі для суддів-спікерів та прес-секретарів

Представники Апеляційного суду Закарпаття взяли участь у київському практикумі для суддів-спікерів та прес-секретарів
За ініціативи Програми USAID «Нове правосуддя» спільно з Вищою радою правосуддя у середу в Києві відбувся практикум на тему «Вдосконалення інформаційної політики судів» для суддів-спікерів та прес-секретарів апеляційних судів областей України. Апеляційний суд Закарпатської області представляли суддя-спікер Іван Стан та т.в.о. прес-секретаря Юдіта Кондракова.

 

Метою проведення заходу було:

  • Обговорення формату ефективної взаємодії судової влади з громадськістю та ЗМІ, особливо питань, пов’язаних з розглядом справ, які становлять суспільний інтерес, а також найкращі практики у використанні судами платформ соціальних медіа для підвищення рівня довіри до судової системи;
  • Аналіз етичних аспектів присутності суддів та представників судової влади в соціальних мережах через призму узагальнених рекомендацій комісії з питань судової етики США по цій цілі;
  • Вироблення рекомендацій щодо використання сучасних комунікаційних стратегій, інструментів та новітніх технологій у завоюванні громадської довіри до суду.

 

Основним доповідачем по темі виступила Ліа Гуровіц, директорка по зв’язкам із громадськістю та ЗМІ вищих судів Вашингтону, Федеральний округ Колумбія, яка поділилась своїм досвідом у сфері інформаційно-просвітницької діяльності, координації медіа заходів в судах та успішними історіями з практики судів.

Прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

 

20 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів