Викладачка УжНУ отримала відзнаку Віце-прем'єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції пані Іванна Климпуш-Цинцадзе та Ольга Єгорова.
Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції пані Іванна Климпуш-Цинцадзе та Ольга Єгорова.
27 квітня в м. Києві відбулася зустріч Віце-прем'єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції пані Іванни Климпуш-Цинцадзе з 10 найрезультативнішими учасниками програми “Smart Exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС”, серед яких викладач факультету міжнародних економічних відносин УжНУ Ольга Єгорова.

 

Найрезультативніші учасники програми, що здійснюється  за підтримки Western NIS Enterprise Fund у партнерстві з проектом Європейського Союзу Association 4U, отримали відповідні сертифікати та були відзначені спеціальним дипломами Віце-прем'єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції і бестселлерами по бізнесу та розвитку.

Ольга Єгорова презентувала Віце-прем'єр-міністру України актуальний  науковий  доробок кафедри міжнардних економічних відносин УжНУ – монографічні дослідження  та наукові   посібники-практикуми  «Економіка та економічна безпека держави» і «Україна в системі європейської інтеграції».

uzhnu.edu.ua

 

29 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів