Які роботи проводять в Ужгороді комунальні та інші підприємства

Які роботи проводять в Ужгороді комунальні та інші підприємства
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Петра Чайковського, Будителів, Юрія Гагаріна та у мікрорайоні Червениця.

 

«УжАгромікс» висаджує на клумбі на площі Поштовій герб Ужгорода з чорнобривців та агератума , на колі Дружби народів – кани, демонтує квітники на вулиці Собранецькій. Крім того, косять траву на Слов’янській набережній та біля пам’ятника «Україна – визволителям», поливають зелені насадження.

Вночі працівники КП "КШЕП" проводили механізоване прибирання вулиць міста, сьогодні ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Айвазовського, Оноківській, Осипа-Юрія Федьковича (колишня Благоєва), Іллі Бродлаковича та Івана Сільвая. Несанкціоновані сміттєзвалища на проспекті Свободи,31 та Федора Достоєвського,20 прибирає «АВЕ-Ужгород».

У рамках капітального ремонту покриття на площі Шандора Петефі роблять щебеневі основи, покриття з кам’яної бруківки, у рамках реконструкції інженерних мереж – проводять врізку у водопровідну мережу. На вулиці Перемоги продовжують капітальний ремонт, роблять зливову каналізаційну мережу. На площі Георгія Кірпи кладуть верхній шар асфальтобетонного покриття.

Триває капітальний ремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (ставлять бордюри, покриття з ФЕМ-плитки), триває також поточний ремонт тротуарів на вулиці Олександра Довженка.

На Собранецькій, 98 – капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

04 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів