Ужгород приймав 167 переможців конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами” з різних куточків Закарпаття

Ужгород приймав 167 переможців конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами” з різних куточків Закарпаття
У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” у суботу, 5 травня, з успіхом пройшло свято за підсумками обласного конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами”.

 

Мама…. Їй присвячено тисячі творів, написано мільйони слів і картин. Попри все, кожна дитина має що сказати про неї особисто. І саме такими яскравими, талановитими були ті, хто виявив бажання  подарувати своїм найдорожчим щире слово чи чудовий малюнок, взявши участь у обласному конкурсі.

167 переможців конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами” з різних територіальних одиниць Закарпатської  області з’їхались в „ПАДІЮН”. В подарунок всі вони отримали листівки, коробки цукерок, а переможці обласного етапу конкурсу – дипломи департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації. І, безсумнівно, гарним подарунком для учасників та їхніх  мам  стала виставка дитячих малюнків та концертна програма від вихованців „ПАДІЮНу”.           

Зі сцени у виконанні юних ведучих линули проникливі слова з творів учасників конкурсу минулих років. Крім цього, уривками із своїх листів і віршів дивували цьогорічні учасники. І все це перемежовувалось чуттєвими піснями, присвяченими матері  у виконанні солістів  Зразкового художнього колективу Продюсерський центр та чудовими хореографічними номерами від Народного художнього колективу ансамблю танцю „Танцювальна корпорація друзів”. Гарному настрою сприяв  дебют квартету юних співаків віком від 5 до 20 років з прем’єрою  пісні „Мамо, я закохався”. А піднесена фінальна пісня „Мати-Україно” стала справжнім апофеозом  свята.

Джерело: "ПаДіЮн"

 

08 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів