Ужгородська спецшкола-інтернат по праву пишається здобутками своїх вихованців

Ужгородська спецшкола-інтернат по праву пишається здобутками своїх вихованців
В Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради відбулося свято нагородження переможців, свято її величності Науки, свято таланту.

 

На фестивалі Науки відзначили  учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи, стали переможцями й призерами  обласних олімпіад  (62 учні) та  Всеукраїнських олімпіад  з базових дисциплін (7 учнів), конкурсу захисту науково -  дослідницьких робіт Малої Академії наук (55 учнів), інших інтелектуальних та  творчих конкурсів.

Відкрила свято директор навчального закладу Іщенко О.Т. Як і щороку, на святі були присутні гості з УжНУ. Цього разу учнів вітали проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король та декан математичного факультету Михайло Повідайчик, які вручали почесні грамоти переможцям та призерам обласних олімпіад та конкурсу захисту науково - дослідницьких робіт Малої Академії наук.

Всі ці учні також отримали запрошення ректора Ужгородського університету вступати на факультети університету. Відрадно, що кожного року кількість учнів школи – переможців різних олімпіад та конкурсів зростає, про що свідчить кількість зірочок у Книзі успіхів школи.

Джерело: Сайт УжНУ

 

14 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів