Футбол на Закарпатті: СДЮСШОР – у лідерах, а МФА битиметься за місце в вишці ДЮФЛУ

Футбол на Закарпатті: СДЮСШОР – у лідерах, а МФА битиметься за місце в вишці ДЮФЛУ
17-й тур став визначальним для закарпатських команд у вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України. Якщо ужгородський СДЮСШОР U-14 може вибороти титул чемпіона в своїй групі, а загальному заліку ужгородці розраховують посісти комфортне четверте місце, але для цього слід зачепитися за очки у завершальному матчі з УФК-Карпати, особливо команді U-14, саме в цьому поєдинку й визначиться чемпіон цієї вікової групи. Й слід враховувати ФК «Львів», але останнім навряд чи вдасться наверстати гандикап у 7 очок, враховуючи, що останні гратимуть із моршинською «Скалою».

 

А от для мукачівської  «Мункач футбольна академія» ситуація цілком протилежна.

Саме в матчах 17-го туру команди  МФА в разі успішних виступів із івано-франківським «Прикарпаттям» залишали собі шанси на убезпечення від перехідних матчів за збереження прописки в вищій лізі. Та, на жаль, у протистоянні з прикарпатцями закарпатцям вдалося зачепитися лише за три залікові бали. Тож уже нині тренерському штабу МФА слід готуватися до перехідних матчів з представниками першої групи, а завершальний матч з львівськими «Карпатами» стане своєрідною підготовкою до наступних вирішальних поєдинків. 

До вашої уваги  таблиця загального заліку 4-ї групи після 17-го туру: 

В наступному матчі МФА 26 травня гратиме з львівськими «Карпатами»U-15 та U-17 гратимуть у Львові, а U-14та U-16 у рідних стінах. А ужгородський СДЮСШОР зіграє з іншим львівським колективом «УФК-Карпати».

А от, хто стане суперником мукачівських команд з першої групи досі не визначено. У першій групі все вирішуватиметься в заключному турі. Стати суперником МФА можуть «Зірка» (Київ), «Барса» (Суми), «Юність» (Чернігів) та КОДЮСШ-Арсенал  (Щасливе).

У загальному заліку групи 1 команди розташувалися в такій послідовності:

До слова, в завершальному турі між собою очну зустріч проведуть прямі конкуренти в боротьбі за збереження прописки в вищій лізі ДЮФЛУ «Юність» (Чернігів) та КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе).

Згідно регламенту ДЮФЛУ команда, яка посіли в своїй групі 10-е місце перший матч грає вдома  двома складами U-15 та U-17.

А команди-лідери також гратимуть стикові матчі за потрапляння до фінальної стадії змагань за визначення переможців чемпіонату в своїх групах.

Тож триматимемо кулаки за наші команди.

Роман СЕНИШИН

На фото: команда МФА налаштовується на матч

 

22 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів