Іноземних студентів УжНУ сполохав "Крок2"

Іноземних студентів УжНУ сполохав "Крок2"
У другій половині дня 23 травня студенти медичного факультету №2 УжНУ (а це іноземні громадяни), провели стихійний пікет під стінами ректорату УжНУ. Причини акції студентів-іноземців коментує декан медичного факультету №2 професор Василь Калій.

 

У вівторок, 22 травня, у ході екзаменаційного іспиту «Крок 2», студенти нашого факультету виявили, що у переліку питань більше 20% є такими, які були відсутні у базі. Це означає, що студенти не мали змоги належним чином підготуватися до здачі іспиту з цих питань, які сформував Центр тестування спільно з Міністерством охорони здоров’я. Звісно, що молоді люди тепер дуже переживають через це. Оскільки  «Крок 2» неможливо перескладати, то вони хвилюються, що не отримають цього року диплом, а лише через рік матимуть змогу повторно здавати іспит.

На даний час ми не можемо точно сказати, якою насправді є ситуація. Наразі наші викладачі будуть уважно аналізувати учорашні завдання і з’ясують, чи й справді там є така значна кількість нових питань, чи коректно вони сформульовані, і чи відповідають вони навчальній програмі наших студентів. На останок хочу зауважити, що даний пікет організовано в рамках всеукраїнської акції, яка проводиться сьогодні в усіх медичних вузах країни, де навчаються іноземці.

Сайт УжНУ  

 

24 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. декан 2018-05-24 / 11:47:38

    Жалко людей бо нічого їх тут не навчать - викладачі крім місної англійської мови не знають, а ті теж мовні барани. Іноземний студент має проивати в мовному середовищі - в общазі а не на квартілях.