Що вирішували на засіданні транспортної комісії Ужгородської міськради

Що вирішували на засіданні транспортної комісії Ужгородської міськради
Більше десятка питань розглянули днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

 

Так, щодо звернення ТОВ “УНГВАЙЕР” про розміщення інформаційних покажчиків на вулиці Юрія Гагаріна члени комісії не погодили надання такого дозволу.

Під час обговорення звернення одного з ужгородців про організацію дорожнього руху вулицями Михайла Коцюбинського – Лесі Українки, зазначалося, що за вказаною у зверненні адресою є односторонній рух, а облаштування пішохідного переходу на дорожньому покритті з бруківки технологічно недоцільне.

Департаменту міського господарства доручили обстежити зелені насадження і визначити, чи для безпеки руху на цих вулицях доцільно провести їх обрізку.

Щодо питання, піднятого Управлінням патрульної поліції області про організацію дорожнього руху вулицею Ернеста Тельмана, відзначалося, що на цей рік Програмою благоустрою, підтриманою голосуванням депутатів на сесійному засіданні, не передбачено роботи з її капітального ремонту.

Розглянули і питання встановлення обмежувачів руху та встановлення дорожніх знаків на вулиці Олександра Богомольця. Всі зауваження, з якими звернувся заявник, як ішлося на засіданні комісії, розглянуть при розробці проекту реконструкції цієї вулиці.

А за депутатським зверненням про обмежувачі на вулиці Олекси Борканюка члени комісії проголосували за те, що не заперечують щодо їх встановлення за умови відповідності ДСТУ та за власний рахунок. 

Ішлося і про облаштування автобусної зупинки біля гіпермаркету «Епіцентр» – за рішенням комісії відділ транспорту, державних закупівель та зв’язку скерує листа керівництву торгового центру щодо облаштування нової сучасної автобусної зупинки згідно із затвердженим архетипом.

Затвердили на засіданні комісії також акт обстеження наприкінці квітня дорожньої інфраструктури міста, яке проводили працівники відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міської ради. За цим документом, зокрема, комісія підтримала пропозиції «транспортного» відділу:

– доручити департаменту міського господарства демонтувати обмежувачі руху на вулиці Яроцькій та дорожній знак “Рух вантажного транспорту заборонено” на вулиці Устима Кармелюка;

– рекомендувати винести питання облаштування обмежувача руху на вулиці Василя Комендаря, 78 (Джамбула) на засідання виконкому міської ради;

– зміни в організації дорожнього руху на вулиці Льва Толстого вважати недоцільними, проте департаменту міського господарства доручено облаштовувати там сферичні обмежувачі руху;

– облаштувати пішохідний перехід на Слов’янській набережній немає технічної можливості;

– так само немає технічної можливості облаштувати автобусну зупинку за адресою вулиця Іштвана Дендеші, 160;

– для облаштування парковки на Слов’янській набережній заявнику спочатку необхідно узгодити земельні питання в міській раді;

За рішенням членів комісії питання облаштування автобусних зупинок на вулиці Минайській відклали до проведення обстеження на місці, як і облаштування обмежувачів руху на вулиці Єньківській. 

Погодили на засіданні й акт, напрацьований створеною за розпорядженням міського голови Богдана Андріїва робочою групою про готовність автобусного маршруту “Гіпермаркет “Епіцентр” – “УжНУ” через площі Шандора Петефі, Корятовича до обслуговування, та рекомендували забезпечити його автобусами великої пасажиромісткості (100 місць) через внесення змін до маршруту № 18 вул. П. Мирного вул. Чорновола”.

Серед рішень комісії – доручення департаменту міського господарства міськради Ужгорода облаштувати дорожні знаки “Автобусна зупинка” біля міської лікарні на вулиці Олександра Грибоєдова та облаштувати обмежувачі руху (сфери) у дворі будинку № 1 на площі Жупанатській.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

24 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів