В Ужгороді наразі посвідчення інспекторів праці отримали 4 особи

В Ужгороді наразі посвідчення інспекторів праці отримали 4 особи
За участі заступника голови правління Пенсійного фонду України Владислава Машкіна та представника Державної служби України з питань праці Володимира Гончарука сьогодні в Закарпатській ОДА відбулося розширене засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій інших соціальних виплат та податкового боргу. Участь у засіданні взяли також заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, заступник начальника управління праці і соціального захисту населення Ужгородської міської ради Іванна Франчук, інспектори праці цього управління.

 

Обговорили питання співпраці органів Пенсійного фонду, Держпраці, фіскальної служби та інспекторів праці органів місцевого самоврядування з питань дотримання законодавства про працю. Представники Держпраці рекомендували на місцях робити основний акцент на роз’яснювальну роботу та попередження правопорушень.

Довідково: в Ужгороді наразі посвідчення інспекторів праці отримали 4 особи. Інспектори праці управління праці та соціального захисту Ужгородської міської ради уповноважені проводити перевірки на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають/не перебувають у комунальній власності відповідної територіальної громади, а також фізосіб, які використовують працю найманих працівників щодо дотримання вимог законодавства про своєчасну та в повному обсязі оплату праці, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та оформлення трудових відносин.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

24 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів