Коли закарпатці перестануть сплачувати військовий збір?

Коли закарпатці перестануть сплачувати військовий збір?
Адже військовий збір був запроваджений тимчасово - до набрання законної сили рішення ВРУ про завершення реформи в українській армії.

 

Тимчасовий військовий збір в Україні може скасувати Верховна Рада при завершенні реформи Збройних сил України, повідомили в Міністерстві фінансів, коментуючи питання скасування військового збору в зв'язку з завершенням антитерористичної операції на Донбасі.

У Мінфіні нагадали, що, відповідно до Податкового кодексу України, військовий збір встановлено тимчасово - до набрання законної сили рішення парламенту про завершення реформи ЗСУ.

«Стягнення військового збору може бути скасовано у разі прийняття і вступу в силу відповідного рішення Верховної Ради України», - йдеться в коментарі прес-служби міністерства, інформує УНІАН.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня президент України Петро Порошенко підписав указ про завершення антитерористичної операції і наказ Верховного головнокомандувача ЗСУ про початок операції Об'єднаних сил, яка стартувала о 14.00 30 квітня.

Глава держави заявив, що АТО може бути відновлена в будь-який час у разі виникнення терористичних загроз на звільнених територіях.

 

26 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів