Для дітей літнього пришкільного табору в Ужгороді провели екскурсію в Кінологічному центрі поліції Закарпаття

Для дітей літнього пришкільного табору в Ужгороді провели екскурсію в Кінологічному центрі поліції Закарпаття
Учні ужгородської загальноосвітньої школи №3 у період оздоровлення в пришкільному дитячому таборі відвідали з екскурсією поліцейський кінологічний центр.

 

Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області організували цікаву екскурсію для дітей літнього пришкільного табору школи № 3 в Ужгороді до кінологічного центру поліції. Спеціалісти із задоволенням показали усіх свої підопічних собачок. Дітям розповіли, як чотирилапі допомагають виконувати службові обов’язки. Тварини продемонстрували свої вміння у пошуках небезпечних предметів, показали, як затримують злочинця та свою вправність у подоланні перешкод.

Про життя та перемоги поліцейських собак учням розповів заступник начальника КЦ ГУНП Дмитро Безкровний, наголосивши, що їхні собачки часто беруть участь у змаганнях та здобувають багато перемог.

Начальник сектору ювенальної превенції Андрій Курта роз’яснив дітлахам про відповідальність за жорстоке поводження з тваринами та попросив ставитися з повагою до своїх «молодших друзів».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів