Прем’єру про кохання по-американськи покаже у неділю Закарпатський муздрамтеатр

Прем’єру про кохання по-американськи покаже у неділю Закарпатський муздрамтеатр
У неділю, 1 липня, о 18.00 Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв покаже нову прем’єру.

 

Цього разу глядачі побачать на малій сцені класику сучасної драматургії . Це п’єса «Same time, next year» («Наступного року в цей же час») американського драматурга та сценариста Бернарда Слейда, володаря премії «Оскар».  В Україні ця  його відома драма майже не йшла на сцені, а в театрі на Бродвеї її зіграли півтори тисячі разів.

Режисер Михайло Фіщенко твердить, що неймовірна історія двох закоханих буде зрозуміла кожному в залі. Адже предметом дослідження автора є родинні стосунки. І головний висновок полягає в тому, що ми маємо пройти довгий шлях сумнівів, аби зрозуміти, що сім’я – це великий дар. Вистава парадоксальна за змістом. Як змінюється людина протягом тривалого часу? Як змінюються наші стосунки з коханими?  Це у неділю зіграють на сцені відоме театральне подружжя Олександра та  Світлана Мавріц. 

Друга прем’єра відбудеться у п’ятницю, 6 липня, о 18.30. Головні ролі виконуватимуть заслужений артист України Степан Барабаш та Наталія Фечо.

«Same time, next year» («Наступного року в цей же час») – п’ята прем’єра закарпатського муздрамтеатру цього сезону.  Глядачі вже побачили «Крок від любові» за Михайлом Старицьким (режисер Василь Шершун),  «Краще залишайся мертвим»  Карла Ветлінгера (режисер Михайло Фіщенко),  «Вуйцьо з крилами» Олександра Гавроша та відновлену дитячу виставу «Попелюшка» (обидві у постановці Олександра Саркісьянца).

 

25 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів