Омріяні дипломи отримали медики Ужгородського нацуніверситету

Омріяні дипломи отримали медики Ужгородського нацуніверситету
З документами про здобуту вищу освіту – випускники медфаку вишу за спеціальностями «Лікувальна справа», «Фармація» та «Сестринська справа».

 

Ущерть заповнена зала драмтеатру, щирі усмішки, квіти й вітання від найближчих – 26 червня в Ужгородському національному університеті вручили дипломи учорашнім студентам, а нині – випускникам медичного факультету.

Олександр Болдіжар

«Шановні колеги, – уперше такими словами звернувся до випускників декан медичного факультету Олександр Болдіжар, – віднині вас можна так називати. Ви всі наші діти, і нині ми відпускаємо вас у широке доросле життя. Пам’ятайте, що ви маєте підтримку від нас – ваших старших колег, які завжди прийдуть на допомогу в різних життєвих ситуаціях. Не забувайте одне одного, бо більше ніколи не зберетеся разом у тому складі, що сьогодні. Цінуйте дружбу, майте корпоративну гідність, любіть життя. Лікар – це та професія, яку ви обираєте назавжди».

Олександр Болдіжар дав чимало мудрих порад та настанов, а відтак оголосив наступний день… вихідним ???? та запросив до слова ректора УжНУ Володимира Смоланку.

Володимир Смоланка

«Завдяки вашим талантам, вашій праці, батьківському вихованню та роботі наших викладачів нині ви отримуєте омріяні дипломи, – відзначив Володимир Смоланка. – Ви маєте найбільше багатство в руках – молодість, тож не згайте її. Не обіцяю вам легкого майбутнього, але знаю точно: все буде добре. Вчіть мови – це ключ до успіху. Вдосконалюйтеся, працюйте – це потрібно і вам, і тим, кого будете лікувати. Усе залежить від вас, ви самі створюєте своє майбутнє».

Вітали випускників і від імені батьків, і від професорсько-викладацького складу. Самі ж винуватці свята, своєю чергою, дякували присутнім за підтримку та науку.

Цього дня близько 250 магістрів та бакалаврів стали на крок ближчими до своєї мрії – професії лікаря. Декан підрозділу запевняє: якість знань цьогорічних випускників зросла, адже успішно випускні іспити склало більше студентів, ніж торік.

Свої дипломи отримали випускники спеціальностей «Лікувальна справа», «Фармація» та «Сестринська справа».

На завершення новоспечені випускники виголосили клятву Гіппократа й востаннє заспівали студентський гімн.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ

ФОТО Сергія Денисенка

 

28 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів