Ювенали розповіли вихованцям ужгородського садочку про правила дорожнього руху

Ювенали розповіли вихованцям ужгородського садочку про правила дорожнього руху
Інспектор ювенальної превенції поліції Ужгорода навідалася до ДНЗ №31 для того, щоб поспілкуватися з дітками про правила безпеки дорожнього руху

 

Для найменших учасників дорожнього руху провели цікаву лекцію. Ознайомче заняття-розминку про користь ранкової зарядки та правила безпеки дорожнього руху організували в ужгородському дошкільному навчальному закладі №31. До діток завітала інспектор ювенальної превенції Ужгородського відділу поліції Світлана Косенко. 

У рамках проекту «Рolice school officer» інспектор поспілкувалася з дошкільнятами та роз’яснила, як правильно поводитися на дорозі. Поліцейська наголосила на необхідності обов’язкового дотримання правил дорожнього руху. Говорили про особливості переходу через проїжджу частину, обов’язкову роль дорослих у цьому питанні та чому діткам не можна самостійно пересуватися містом. А щоб заняття було корисним не тільки у теоретичному плані, але й принесло користь фізично, з дітками провели коротку зарядку, яка малюкам дуже сподобалася. 

Вони залюбки долучилися до конкурсів та отримали від занять не тільки позитивний настрій, але й корисні знання, які пригодяться їм у житті. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів