Представники Консультативної місії ЄС провели тренінг у прокуратурі Закарпаття

Представники Консультативної місії ЄС провели тренінг у прокуратурі Закарпаття
Сьогодні, 25 липня, у прокуратурі Закарпатської області проведено навчально-методичний семінар на тему: «Негласні слідчі дії: досвід Литовської Республіки та міжнародне співробітництво у кримінальних провадженнях».

 

Участь в роботі семінару взяли виконувач обов’язків прокурора Закарпатської області Андрій Манькут, заступник прокурора Андрій Новіков, спеціаліст з питань реформи прокуратури Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Альона Решетова, прокурори апарату прокуратури області, керівники та їх заступники місцевих прокуратур (у режимі відеоконференцзв’язку), а також заступник начальника СУ ГУНП в Закарпатській області та начальники слідства органів поліції територіальних підрозділів ГУНП в Закарпатській області.
 
Старший радник з питань прокуратури Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Гедімінас Бучюнас, детально розповів присутнім за заході про практику Литовської Республіки, щодо проведення негласних слідчих дій у кримінальному процесі.
 
 
Окремим питанням Гедімінас Бучюнас розповів про свій досвід роботи у об’єднаних слідчих  групах, які створюються для розслідування злочинів з міжнародними зв’язками. Зокрема, як наголосив виступаючий, така співпраця правоохоронців різних країн з розслідування злочинів з міжнародними зв’язками, значно полегшує хід досудового розслідування.
 
 
Підводячи підсумки зустрічі, виконувач обов’язків прокурора Закарпатської області Андрій Манькут, подякував закордонному колезі за приділений час та висловив сподівання, що проведений, сьогодні, з міжнародними колегами тренінг, принесе позитивні результати в роботі слідчих поліції та прокурорів Закарпаття.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

25 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів