Новоспечені офіцери запасу зі студентів УжНУ присягнули на вірність українському народові

Новоспечені офіцери запасу зі студентів УжНУ присягнули на вірність українському народові
Цього дня присягу урочисто склало 109 хлопців та 27 – дівчат – у вересні всім їм нададуть військового звання молодшого лейтенанта запасу.

 

Вивчення військової техніки та зброї, виїзди на полігон, життя в казармах та державні іспити у рамках навчання на кафедрі – офіційно позаду. На площі Народній останньої неділі липня курсанти кафедри військової підготовки УжНУ урочисто присягнули на вірність українському народові.

Підтримати новоспечених офіцерів запасу (саме таке звання здобувають випускники і випускниці) прийшло чимало люду: родичі, друзі, звичайні ужгородці.

З вітальним словом

до випускників і випускниць

звернувся ректор Ужгородського

національного університету

Володимир Смоланка:

За два роки навчання на кафедрі ви вчилися працювати злагоджено, виробляти колективні рішення й іти пліч-о-пліч. Невдовзі ви дістанете звання молодших лейтенантів запасу. Доля складеться по-різному, але ви озброєні знаннями, маєте море енергії, налаштовані патріотично і готові працювати на благо Батьківщини, тому перед вами чудове майбутнє. Будьте вірними словам військової присяги.

Від імені батьків курсантів і курсанток привітала одна з матусь, а випускники й випускниці, своєю чергою, подякували за турботу та підтримку близьких і науку, яку їм так старанно передавали викладачі.

Цього дня присягу урочисто склало 109 хлопців та 27 – дівчат. У вересні всім їм нададуть військового звання молодшого лейтенанта запасу.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ

ФОТО авторки

 

 

30 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів