Що "чинять" сьогодні в Ужгороді комунальники та інші міські служби?

Що "чинять" сьогодні в Ужгороді комунальники та інші міські служби?
Сьогодні в Ужгороді в рамках капітального ремонту на площі Шандора Петефі продовжують викладати покриття з кам’яної бруківки та плитки. Триває капітальний ремонт тротуарів на вулицях Юрія Гагаріна та Марії Заньковецької.

 

Щебеневі основи та покриття з ФЕМ-плитки у рамках реконструкції роблять на вулиці Олександра Можайського. Також капітальний ремонт проходить на вулицях Шумній (прокладання каналізаційної мережі) та Перемоги (влаштування зливоприймальної каналізації).

КП «КШЕП» проводить поточний ремонт у Боздоському парку. Працівники цього підприємства також вночі прибирали і мили вулиці з використанням 5 машин спецтехніки, зранку проводять профілактичні роботи на світлофорах перехресть вулиць Михайла Грушевського-Марії Заньковецької та Михайла Грушевського-Перемоги.

«Закарпателектробуд» відновлює лінію вуличного освітлення на вулиці Електрозаводській.

«УжАгромікс» проводить викошування зелених зон на Київській набережній, площі Богдана Хмельницького, косять, видаляють поросль, сухостій на Студентській набережній. Прополюють і поливають квіти по місту.

Фірма «АВЕ-Ужгород» косить на вулицях Лесі Українки, Руській, Габора Дойко, Михайла Коцюбинського, Швабській, Перемоги, Тиводара Легоцького,18,46,76, Бориса Тлехаса,88.

Підприємство «Житло-Сервіс» прибирає одну з внутрішньоквартальних територій на вулиці В’ячеслава Чорновола та вулицю Миколи Бобяка.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

07 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів