"Минай" зазнає фіаско на виїзді

"Минай" зазнає фіаско на виїзді
У 4-му турі чемпіонату України в другій лізі «Минай» на виїзді в Тернополі грав проти одного з аутсайдерів ліги місцевої «Ниви».

 

Незважаючи на полярність розташування в турнірній таблиці, господарі почали діяти доволі впевнено, не дозволяючи мийницям подовгу розігрувати. А на 14-й хвилині перехоплення м’яча господарями біля власного карного майданчика завершується довгою передачею на хід своєму нападнику, який зумів сповна скористатися своєю нагодою й відкриває рахунок у матчі. Але довго радіти перевазі тернопільчани не змогли вже на 21-й хвилині оборонці знесли у власній штрафній нападника «Миная» Роберта Гегедооша, який і виконав пенальті без шансів для кіпера – 1:1. Та вже через три хвилини «Нива» знову попереду, чергове перехоплення завершується атакою і влучним ударом нападника господарів.

Другий тайм був знову за командою з файного міста Тернополя. Цього разу закарпатці пропустили прохід лівим флангом, звідки пішла передача на форварда – знову кіпер минайців не зарадив удару. Лише наприкінці гри нарешті прокинулися минайці – кілька разів завдавали ударів по воротам «Ниви» Роберт Гегедош, Анатолій Нурієв та надійно грав страж воріт «Ниви». Лише на завершальній хвилині основного часу Олексій Шпак, який вийшов на заміну зумів таки пробити воротаря «Ниви» і в додані хвилини трохи загострилися кінцівка гри. Однак взяти бодай очко минайці так і не змогли, тож терплять другу поразку в сезону – 3:2.

В інших матчах 4-го туру були зафіксовані такі результати: «Черкащина-Академія» (Черкаси )- «Калуш» - 3:2; «Верес» (Рівне) – «Буковина» (Чернівці) – 1:3; «Поділля» (Хмельницький) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – 0:0; «Полісся» (Житомир) – «Нива» (Вінниця) – 0:2

Турнірне становище після 4-го туру: «Черкащина-Академія» - 10 очок; «Калуш» - 7; «Минай», «Буковина» - 6; «Чайка», «Нива» (Вінниця), «Поділля», «Полісся» - 5; «Нива» (Тернопіль) – 4; «Верес» - 1.

Наступний матч «Минай» зіграє вдома 18 серпня, в суботу проти лідера групи «А» - «Черкащина-Академія».

Семен МИХАЙЛИК

 

13 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів