Олександр Ледида: «Якщо не освоїти цей 21 мільйон, кошти автоматично повернуться до Держбюджету і більше розраховувати на них не варто»

Олександр Ледида: «Якщо не освоїти цей 21 мільйон, кошти автоматично повернуться до Держбюджету і більше розраховувати на них не варто»
Сьогодні екс-голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида висловився щодо реконструкції набережної, але люди з ним не погодилися. Почалася критика. Проте є кілька «але», які мають знати всі.

 

Перше й основне, на чому наголосив колишній губернатор, це те, що громада може розраховувати тільки на той бюджет який збирає, і в його рамках працювати. І не використати 21 млн грн субвенції просто гріх. Адже якщо їх не освоїти, вони автоматично повернуться до Держбюджету і більше розраховувати на них не варто.

«Віддати 21 млн грн - це неправильно! Так, у мене в самого є питання до міського голови, може, я з чимось і не згідний, але це не означає, що треба зараз віддати ці гроші і втрати шанс відремонтувати набережну», - додав Ледида. 

Він також звернув увагу присутніх на те, що частина активістів покинула зал засідань, то про який діалог громадськості й влади може йтися?

«Конструктивна розмова буде тоді, коли йтиметься про конкретні пункти – що в них добре чи погано. Але судячи з того, як усі організовано вийшли, я не вірю, що вони хочуть щось вирішувати. Виходить, серед них є люди, які прийшли просто зарубати питання».

Ледида пропонує зібрати експертів, представників громадськості, а відтак ставити проект на стіл і розглядати по пунктах.

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ален Панов: «Демократія – не 25 людей, які прийшли і вийшли за командою «фас»

Роберт Горват: «Ремонт набережної – прощання з СРСР» 

Мер Ужгорода Богдан Андріїв: «Дайте можливість викласти 10-20 метрів, щоб побачити, як це буде виглядати»

Роберт Горват закликав ужгородців долучитися до ініціативної групи та розібрати проект ремонту набережної по пунктах

Ярослав Шафарь: «Мами з візочками та люди з інвалідністю постійно нарікають, що набережною неможливо ні пройти, ні проїхати»

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів