Роберт Горват: «Ремонт набережної – прощання з СРСР»

Роберт Горват: «Ремонт набережної – прощання з СРСР»
Нагадаємо,щойно в міськраді завершилася зустріч громади міста з владою, обговорювали проект капітального ремонту набережної Незалежності.

 

Під час зустрічі народний депутат України Роберт Горват сказав, що ми зараз є заручниками ситуації, що склалася на набережній. Він нагадав, що лобіював виділення коштів на проекти міста, які було вчасно та успішно завершено. Як сказав депутат, тепер йому боляче дивитися на те, що відбувається. 

«Я лише уявляю посмішки колег у парламенті, які радітимуть, якщо кошти у нас не освоєні. Ремонт цієї набережної – прощання з СРСР», - сказав Горват.

Він заявив, що хоче конструктивного діалогу з жиетлями про деталі: яка саме бруківка буде викладена, скільки вона коштує, вартість і умови доставки та інші питання.

Також Роберт Горват пригадав активістам їхні слова про те, що на попередній зустрічі з громадою були лише жителі поважного віку. «Щодо старійшин міста – неповага до них неприпустима, є люди, які будувати і будуватимуть місто. Які лобіювали і лобіюватимуть виділення коштів. Ми жили при різних епохах, ніхто не винен, що є так, як є. Але ця набережна для мене -- совок», - відзначив нардеп.

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Ален Панов: «Демократія – не 25 людей, які прийшли і вийшли за командою «фас»

Роберт Горват закликав ужгородців долучитися до ініціативної групи та розібрати проект ремонту набережної по пунктах

Олександр Ледида: «Якщо не освоїти цей 21 мільйон, кошти автоматично повернуться до Держбюджету і більше розраховувати на них не варто»

Ярослав Шафарь: «Мами з візочками та люди з інвалідністю постійно нарікають, що набережною неможливо ні пройти, ні проїхати»

Мер Ужгорода Богдан Андріїв: «Дайте можливість викласти 10-20 метрів, щоб побачити, як це буде виглядати»

 

12 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів