Ламаємо стереотипи! Після шостої їсти МОЖНА!

Ламаємо стереотипи! Після шостої їсти МОЖНА!
Проте ваша вечеря має складатися виключно з білків.

 

Говорити, що всім шкідливо їсти після шостої і категорично не можна - неправильне рішення. Адже розпорядок дня у кожного різний і організм теж. Після шести годин їсти можна, але є рекомендації, що краще за все з'їсти, щоб не нашкодити своєму організму і бути ситим.

Ваш пізню вечерю або перекус повинен складатися виключно з білків. Це можуть бути молочні нежирні продукти: сир, кефір, ряжанка тощо, а так само не забувайте про клітковину.

Також ви можете з'їсти:

- некрохмалисті овочі (всі види капусти, перець, гарбуз, кабачок, огірок, помідор)

- фрукти (зелені яблука, грейпфрут)

- різноманітну зелень

- омлет (з одних білків)

- нежирну рибу і морепродукти

Експериментуйте з цими продуктами. Ви можете їх не тільки смажити, що не завжди добре, а й гасити, запікати.

Пам'ятайте!

Коли перерву в прийомі їжі більше 12 годин, то ферменти (білки, що регулюють різні хімічні процеси в нашому організмі) починають відкладати жир в жирові клітини. І це абсолютно нормально - включаються механізми запасання енергії, адже жир для організму - це ще й енергія.

Так що якщо ви перестали їсти після шостої, то будьте ласкаві поснідати до шостої ранку. Не виходить? Тоді їжте легку вечерю, і не давайте організму робити додаткові жирові запаси.

Навіть якщо у вас немає апетиту, то випийте хоча б склянку кефіру. Тоді нові жирові відкладення унаслідок тривалих перерв між трапезами не з'являться.

Важливо!

Рекомендується їсти не пізніше, ніж за 2 години до сну.

Ольга БАЗИКАЛО

 

18 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів