В Ужгороді всі презентаційні екземпляри нового роману Андрія Любки розійшлися немов "гарячі пиріжки"!

В Ужгороді всі презентаційні екземпляри нового роману Андрія Любки розійшлися немов "гарячі пиріжки"!
Презентація книги уже відбулася у восьми містах України. В Ужгороді ж у Закарпатській обласній бібліотеці захід зібрав повний аншлаг.

 

«П’яний суддя на пішохідному переході збиває на смерть молоду жінку і уникає покарання. Але чоловік збитої – не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе, але помститься. Психологічний трилер про сучасну Україну, де вартість людського життя вимірюється хабарами, а вбивці стоять у перших рядах на церковних службах».

Із  таких слів розпочинається анотація до нового роману відомого закарпатського письменника Андрія Любки — «Твій погляд Чіо-Чіо-Сан».

Увесь привезений до обласного центру Закарпаття тираж роману – розійшовся, а черга по автограф, здавалося, не закінчується.

Андрій ЛЮБКА, письменник

Я книжку писав три роки, відповідно це довгий період. Ця презентація котрась за ліком, але для мене вона дуже важлива, бо дія в Ужгороді. А це роман про Ужгород, дія відбувається між БАМом та культосвітнім училищем, відповідно, цей простір описаний, його мешканці ходять сторінками цього роману. Це така взаємодія книжки із реальністю, яку вона описує. Реально ж переплететься пізніше, коли ужгородці книжку прочитають книжку. І коли людина, проходячи повз квітковий кіоск на Грушевського, подумає: це місце, описане у книжці. Тоді роман почне взаємодіяти із ужгородцями. Наразі ж це такий собі вступ.

Опісля презентації в Ужгороді тур Андрія Любки із романом  «Твій погляд Чіо-Чіо-сан» продовжиться у Львові, Вінниці, Черкасах та Києві. Наразі автор працює над новою книгою – великим есеєм під назвою «У пошуках варварів».

Джерело: Ужінформ

 

19 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів