ДТП на Тячівщині: «Opel Vectra» здійснив наїзд на підводу з кіньми

ДТП на Тячівщині: «Opel Vectra» здійснив наїзд на підводу з кіньми
Водій автомобіля «Opel Vectra» не впорався з керуванням і здійснив наїзд на віз з кіньми, які рухались йому назустріч. В результаті зіткнення водія з важкими травми доставили до районної лікарні. За фактом автопригоди у поліції розпочали розслідування.

 

Вчора, 22 вересня, близько 21.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Шкільній у селі Мала Уголька, що на Тячівщині.

Поліцейські відділу, які прибули за викликом, встановили попередні обставини автопригоди. 19-річний водій автомобіля «Opel Vectra», рухаючись на швидкості у напрямку села Угля, допустив зіткнення з кінним возом, який їхав йому назустріч. В результаті удару, водій збив одного коня і, проїхавши ще близько 150 метрів, перекинувся у кювет. Хлопця з численними травмами, отриманими  внаслідок аварії, машиною швидкої  меддопомоги доставили у реанімаційне відділення районної лікарні. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди у поліції розпочали розслідування за ознаками  частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль помістили на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. Правоохоронці призначили ряд експертиз на встановлення причин  і обставин  автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів