"Минай" перемагає й продовжує лідирувати

"Минай" перемагає й продовжує лідирувати
У 11-му турі «Минай» проводив четвертий поспіль домашній матч у рідних стінах. Цього разу суперником минайців став аутсайдер ліги – хмельницьке «Поділля», яке з 7-ма очками знаходиться на останній сходинці. Але легкою ця зустріч для підопічних Ігоря Харьковщенка не стала.

 

Гості вибудували ешеловану оборону, яку доволі важко було пройти нападникам закарпатської команди. Лише після тривалої осади воріт хмельничан, подачу з лівого краю у власні ворота зрізав оборонець «Поділля». Цей авто гол і став переможним для «Минаю», який продовжує зберігати лідерство в турнірній таблиці.

Нагадаємо, що в  1/8 кубку України «Минай» 31 жовтня  у рідних стінах мірятиметься силами зі столичним «Динамо».

На післяматчевій прес-конференції наставник минайців Ігор Харьковщенко зазначив:

-    Ми переживали, адже матчі з нижньої частини турнірної таблиці даються нам доволі важко. І цей поєдинок не став винятком.  А що матчу з «Динамо», то це для нашої молодої команди буде чудова перевірка, наші гравці зовсім не бояться суперника, на нас не тисне результат, тож будемо грати в свою гру. 

Інші матчі цього туру завершилися так: «Полісся» (Житомир) – «Верес» (Рівне) – 0:1; «Нива» (Вінниця) – «Черкащина-Академія» (Черкаси) - 0:0; «Буковина» (Чернівці) – «Нива» (Тернопіль) – 0:2; «Калуш» - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – 1:0.

Турнірне становище команд   після 11-го туру: «Минай» - 20 очок; «Калуш» - 19; «Полісся», «Верес» - 17; «Нива» (Вінниця), «Черкащина-Академія» - 16; «Нива» (Тернопіль) – 13; «Буковина» - 11; «Чайка» - 9; «Поділля» - 7.

Наступний матч «Минай» зіграє 6 жовтня на виїзді з «Чайкою».

Семен МИХАЙЛИК

 

01 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів