На Закарпатті стартують комплексні спортивні змагання «Динаміада-2018»

На Закарпатті стартують комплексні спортивні змагання «Динаміада-2018»
Чергова спартакіада «Динаміада-2018» стартує 3 жовтня в селі Баранинці Ужгородського району на стадіоні «Зінедін». Ініціатором проведення змагань є фізкультурно-спортивне товариство «Динамо», яке зараз очолює начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин.

 

В жовтні вже традиційно для Закарпаття стартують комплексні спортивні змагання «Динаміада-2018» з професійно-прикладних, олімпійських та неолімпійських видів спорту серед колективів фізичної культури Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Цього року змагання відбудуться завтра, 3 вересня, в селі Баранинці Ужгородського району на стадіоні «Зінедін». Офіційне відкриття спортивного свята в 10 годині.

Участь в «Динаміаді-2018» попередньо візьмуть 12 команд: ГУНП в Закарпатській області, УСБУ в Закарпатській області, УДСНС в Закарпатській області, ДФС в Закарпатській області, Закарпатська митниця, Чопський та Мукачівський прикордонні загони, Державний департамент з питань виконання покарань, Антимонопольний комітет, Прокуратура в Закарпатській області та інші.

Змагання проводитимуться з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, стрільба з пневматичної гвинтівки, легкоатлетична естафета та перетягування канату.

Нагадаємо, що спортсмени Головного управління Національної поліції в Закарпатській області виборювали першість на спартакіаді серед працівників правоохоронних органів краю останні два роки поспіль.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів