Хто із закарпатців має право на субсидії, говоритимуть в ефірі телеканалу "Тиса-1"

Хто із закарпатців має право на субсидії, говоритимуть в ефірі телеканалу "Тиса-1"
У вечірній телепрограмі #Звіти_наживо”.

 

Цієї п’ятниці, 19 жовтня, о 19:20 в ефірі телеканалу “Тиса-1” та радіо “Тиса FM” відбудуться чергові #Звіти_наживо”.

Програму #Звіти_наживо готує суспільно-політичний напрям телеканалу “Тиса-1”. Темою проекту цього місяця стануть пільги для населення на сплату комунальних платежів.  Для участі у програмі на Закарпатському Суспільному запросили Михайла Петрішку, директора Департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА.

Долучитися до підготовки #Звітів_наживо може кожен: якщо маєте запитання, яке стосується пільг від держави на сплату комунальних послуг, то сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #запитай_Петрішку.Найгостріші з цих запитань ведучі озвучать та обговорять у прямому ефірі.

Окрім цього, глядачі телеканалу “Тиса-1” та слухачі радіо “Тиса FM” можуть телефонувати у студію прямого ефіру: (031) 261-61-91, (095) 359 77 79.

Пряма трансляція #Звітів_наживо — на офіційній сторінці філії Суспільного у Закарпатті у Facebook.

Нагадаємо,  #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху «ЧЕСНО».  У кожній області влада звітує у прямому ефірі регіональних телеканалів НСТУ. Формат програми – 52-хвилинне інтерактивне інтерв’ю. Теми програми змінюватимуться щомісяця, проте будуть однакові для всіх регіонів.

Наступні #Звіти_наживо стосуватимуться:

  • у листопаді  — про бюджети міст,

  • у грудні — звіти чиновників за 2018 рік.

Джерело: tysa1.tv

 

16 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів