Газогін у закарпатській столиці лозоплетіння — під загрозою вибуху!

Газогін у закарпатській столиці лозоплетіння — під загрозою вибуху!
ПАТ "Закарпатгаз" звертається до споживачів села Іза з проханням перекрити крани перед газовими приладами в оселях та перед лічильниками газу на вулиці.

 

Сьогодні, 21 жовтня, о 08.52 за к. ч. в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску в селі Іза Хустського району.

Як повідомив головний інженер ПАТ «Закарпатгаз» Віктор Водзінський, внаслідок ДТП пошкоджено газопровід середнього тиску по вулиці Карпотлаш в селі Іза. На місці події працюють фахівці Хустського відділення ПАТ "Закарпатгаз". Про інцидент повідомлені правоохоронні органи. Внаслідок аварії без газопостачання залишаються мешканці 40 домогосподарств.

ПАТ "Закарпатгаз" звертається до споживачів населеного пункту з проханням перекрити крани перед газовими приладами в оселях та перед лічильниками газу на вулиці. Це дасть можливість провести відновлення газопостачання у найкоротші терміни, а також закликає.з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей та сприяти газовикам у доступі до помешкань під час відновлювальних робіт. Про відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.

Юрій Ломакін, ПАТ «Закарпатгаз»

 

21 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів