Ужгородські магазини оригінально прикрасили до Геловіна (ФОТО)

Ужгородські магазини оригінально прикрасили до Геловіна (ФОТО)
Скелети, гарбузи та летючі кажани – це не повний перелік того, що виглядає на перехожих із вітрин магазинів. Усе тому, що сьогодні Геловін. Журналісти Uzhgorod.net знайшли чимало цікавих оформлень вітрин міста і діляться побаченим зі своїми читачами.

 

Хоча Геловін не так давно ввійшов у нашу культуру, готуються до нього на Закарпатті з особливим запалом та любов'ю. Ми вже писали про те, як гарно прикрасили до свята ужгородську ЗОШ № 3, зараз вирішили подивитися, як підготувалося до свята місто.

Чимало цікавого можна побачити у вітринах магазинів та кафе – приємно, що власники й персонал узялися за справу з креативом. Хтось прикрасив вікна наклеєними кажанчиками чи гарбузиками, а хтось облаштував цілі композиції та навіть змайстрував із манекенів не аби який декор!

Власники магазинів доводять, що прикрасити вітрину в стилі Геловіна можна навіть завдяки подушкам і текстилю:

А на вулицях уже з обіду можна зустріти дітей у масках, які заходять до магазинів і виголошують: "Цукерки або смерть"!

Зустрічається й чимало гарбузів:

Прикрашені заклади і всередині. Часто там під стелями літають "привиди", висить павутина й інший декор. У деяких навіть у попільничках, наповнених кров'ю, плавають свічки.

Сьогодні ввечері на Театральній відбудеться цікаве святкування Геловіну із ужгородськими волонтерськими організаціями: Рухом підтримки закарпатських військових та Барбосом.

Приходьте! Буде страшно весело!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерки або смерть: Як ужгородська школа Геловін святкує (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Uzhgorod.net

 

31 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів