І погода сприяє: стартував новий етап ремонту набережної в Ужгороді (ФОТО)

І погода сприяє: стартував новий етап ремонту набережної в Ужгороді (ФОТО)
Зняли стару бруківку й розчистили місце під укладання нової - в Ужгороді готуються до перекладання бруківки на пішохідній частині набережної Незалежності. 

 

Ужгородці, які спостерігають за підготовчими роботами, вже жваво обговорюють новину:

"Нарешті міняють, я вже й не думала, що дочекаюся! І вчора йшла, то спіткнулася на тій старій бруківці, що випирає в різні боки", - розказує літня жінка подрузі й показує на майстрів, які саме встановлюють огороджувальні знаки на набережній.

Наразі працівники підрядної організації знімають старий шар бруківки, розчищають місце під укладання нової. Поруч уже підвезені брикети із новим покриттям.

До речі, заасфальтована проїжджа частина набережної так і тішить око - приємно не тілки дивитися, а й гуляти, їздити велосипедами, кататися на роликах, чим із задоволенням ужгородці й займаються.

Читайте також: Приємно дивитися – набережна Незалежності в Ужгороді оновлюється. 

Укладений асфальт виглядає справді гарно. Як його укладали - спостерігали численні ужгородці, мас-медіа. Як це відбулося - можна згадаи: "На набережній Незалежності почали вкладати асфальт (ВІДЕО)"

Нагадаємо, більшість ужгородців схвально відгукувалися на ідею ремонту набережної:

"Потрібно починати з асфальту", – думка ужгородців щодо ремонту набережної Незалежності (ВІДЕО)

Вчителька лінгвістичної гімназії: "Набережна потребує ремонту! Особливо це помітно, коли ми проводимо урочистості" (ВІДЕО)

Редакція видання інформуватиме ужгородців про перебіг робіт. 

uzhgorod.net.ua

 

07 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів