Закарпатський маунтинбайкер Володимир Козловський: Сезон був як американська гірка – початок був досить яскравим

Закарпатський маунтинбайкер Володимир Козловський: Сезон був як американська гірка – початок був досить яскравим
Поступово до нас підбирається зима, тож спортсмени літніх видів спорту йдуть на відпочинок або ж розпочинають готуватися до нового сезону. Саме в підготовці до наступного сезону проводить ці дні кращий закарпатський велосипедист в дисципліні маунтинбайку Володимир Козловський. Тож скористався нагодою підбити своєрідний підсумок сезону зі спортсменом.

 

- Володю, яким у цілому видався для тебе сезон?

- Сезон став для мене як американські гірки – початок був досить яскравим, виграв чимало міжнародних гонок, але на піку форми захворів і був змушений знову тривалий час набирати оптимальних кондицій. Далі ж на основному чемпіонаті України став другим. Ця вимушена пауза таки вибила мене з колії на чемпіонаті Європи не зумів досягти поставлених цілей.Та кінцівка сезону стала приємною – переміг на міжнародній гонці в Києві.

- Знаю, що ти підписав угоду з одним із європейських клубів. Як триває співпраця?

- Цей сезон через постійну участь та тренувальні збори у складі збірної України не виступав за клуб, тож, думаю, що контракт не буду продовжувати. Нині в складі збірної нас повністю забезпечують амуніцією, велосипедом, постійно їздимо на тренувальні закордонні збори.

- Як наразі підтримуєш свою форму?

- Після тритиженового активного відпочинку, насиченого подорожами горами, прогулянками та туризмом, уже з цього тижня розпочав цілеспрямовану підготовку з загально фізичної підготовки – займаюся в залі, плаваю в басейні, бігаю крос та роблю спеціальні вправи на витривалість. Радує, що досі гарна погода, яка дозволяє ще займатися на велосипеді.

 Коли розпочинаються офіційні старти?

- Вже весною, а 24 листопада у складі збірної України відправлюся на тренувальний збір до Туреччини, далі після новорічно-різдвяних свят – знову запланований тренувальний збір в Іспанії або в Туреччині.

Розмову записав Роман СЕНИШИН

*Володимир Козловський (перший зліва) під час гонки

 

15 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів